Search found 28 matches

by snomon
Sat Mar 03, 2018 11:07 am
Forum: Print Defects
Topic: First layer issue
Replies: 7
Views: 1149

Re: First layer issue

I'm sure Brad could chime in on this but I've had the fsr mounts move over time. So if I see a high deviation I'll realign the bed and ensure the fsr mounts at in the middle of each vslot segment.
by snomon
Sun Dec 10, 2017 12:10 pm
Forum: Duet Wifi & Ethernet
Topic: Duet does not connect to wifi
Replies: 11
Views: 2387

Re: Duet does not connect to wifi

Yep I was just about to suggest that, I updated to 1.19.2 and have it set to 3 AJAX retries and I haven't had any issues since!
by snomon
Tue Oct 31, 2017 6:30 pm
Forum: D300VS-PLUS Upgrade
Topic: aero titan clogging
Replies: 0
Views: 755

aero titan clogging

Hey guys, I'm having a little trouble with the aero titan So I get it to extrude fine from machine control but afterwhile into print it starts shredding filament, and subsequently I find a clog in the nozzle. I did tighten the nozzle at 250°C. Tried messing with the knob, as I move it I start to hea...
by snomon
Mon Oct 30, 2017 6:38 am
Forum: Titan Aero
Topic: [Solved] Feeding Issue
Replies: 4
Views: 996

Re: Feeding Issue

Ah I figured it out I sent the amperage through the gcode console but not through the config file :|

redid the screws to fix the backlash and printing a calibration cube at the moment
by snomon
Mon Oct 30, 2017 5:59 am
Forum: Titan Aero
Topic: [Solved] Feeding Issue
Replies: 4
Views: 996

Re: Feeding Issue

my bad for some reason I wasn't notified. I rebuilt the titan aero again and set the amperage to 1 and it's now feeding but there's backlash (I think that's the correct term so adjusting the screws to figure it out. Video: https://www.dropbox.com/s/otaoyix6ez5ipzk/Video%20Oct%2030%2C%206%2051%2022%2...
by snomon
Mon Oct 30, 2017 5:48 am
Forum: D300VS
Topic: Upgrading to Titan Aero, quick question
Replies: 3
Views: 770

Re: Upgrading to Titan Aero, quick question

yes but it comes with a new heater cartridge and thermistor
by snomon
Mon Oct 30, 2017 5:47 am
Forum: Belts & Pulleys
Topic: Creaky Pulleys
Replies: 12
Views: 3472

Re: Creaky Pulleys

I had creaky pulleys for a bit so I put the bearings in 3-in-1 oil overnight and they haven't creaked since
by snomon
Sun Oct 29, 2017 8:25 am
Forum: Titan Aero
Topic: [Solved] Feeding Issue
Replies: 4
Views: 996

[Solved] Feeding Issue

Hey guys! I just assembled all of the parts on the plus upgrade. I'm having an issue with the titan not feeding in any filament. I checked the extruder is moving in the right direction, I have updated the firmware based on (https://e3d-online.dozuki.com/Guide/Titan+Aero+RepRap+Firmware+Configuration...
by snomon
Mon Oct 23, 2017 12:48 am
Forum: Motors
Topic: [Solved] extruder not pushing filament out mid print
Replies: 14
Views: 2364

Re: [Solved] extruder not pushing filament out mid print

Hmm it's possible that it oozed because I found some drops on the hot end and silicone sock, going to disassemble it in a bit to check
by snomon
Sun Oct 22, 2017 10:08 am
Forum: Motors
Topic: [Solved] extruder not pushing filament out mid print
Replies: 14
Views: 2364

Re: [Solved] extruder not pushing filament out mid print

AHA I think i found it, I was cleaning the E3D nozzle silicone and noted there's some weird material on it. I checked the heat break and it was warm... then i remember using artic silver when i had to reassemble it. Just checked the operating temp and its: Extended Temperature Limits: Peak: –50°C to...